-Seuramestaruudet pidetään koulu ja este.

-Pikkujoulut Villa Kannuksessa, nyyttärit. Palkitaan ratsastajia.

Seuran uutisia voit lukea myös Satakunnan Urheiluratsastajien facebook sivulta.

SUOMENHEVOSTEN ESTEALUEMESTARI 19.8.23 VENLA KYLÄKORPI-ROBIN LAPSIRATSASTAJIEN ESTEALUEMESTARI 19.8.23 VANESSA KYLÄKORPI-SIDDE

2020 Venla Kyläkorpi-Pohjajoen Rubin ovat Lounais-Suomen suomenhevosten aluemestaruuksien Pronssimitallisti. Ratsukko nappasi myös suomenhevosten kansallisesta 100cm luokasta 3.sijan ja aluekilapiluiden 110cm luokassa 3.

Vanessa Kyläkorpi-Zdzsilaw nappasivat joka kilpailuluista ruusukkeen tai kaksi. Voittoja myös joukossa.

22.9.2019 Lounais-Suomen ratsastuskoulujen mestaruuskilpailut                   Poniratsastajien koulumesteruus 6. Sara Nieminen - Jacopo                                                   Junioreiden koulumestaruus 9. Iida-Sofia Iivonen - Pakan Raikulipoika                       Senioreiden koulumestaruus 1Laura Liljeroos - Eagle Prints 3. Ella Haltsonen - Lizje  18. Johanna Taberman - Ligrate                                                                                           HeC E.B Special 2. Anna Kyläkorpi - Isosalon Kiri   7. Marika Grönman - Valge Wurst                          10. Jaana Lepistö - Lakeuden Tahti

20.9.2019 Ratsastuskoulu Kyläkorven koulumestaruudet

Luokka 1 Noviisimestaruus 1. Veera Kylänen - Eagle Prints 2. Liisa Hovi - Sycylia 3. Ida Nieminen - Russel Beyonce Luokka 2 Juniorimestaruus 1. Juho Forsman - Valge Wurst 2. Josefiina Heininen - Eagle Prints 3. Sara Nieminen - Jacopo Luokka 3 Seniorimestaruus 1. Laura Liljeroos - Eagle Prints 2. Saana Kangasniemi - Eagle Prints 3. Alina Kivi - Lizje

13.9.2019 Ratsastuskoulu Kyläkorven estemestaruudet

Luokka 1 Ristikko Vanessa Kyläkorpi-Vili 0 virhepistettä. Ada Linho -Herkku 0 virhepistettä.                                                                                                                        Luokka 2 Noviisimesteruus 1. Marika Grönman-Valge Wurst 2. Vanessa Sinervä- Sycylia 3. Iida Ylinen - Lakeuden-Tahti                                                                                              Luokka 3 Juniorimestaruus 1. Juho Forsman- Valge Wurst 2. Josefiina Heininen Eagla Prints 3. Iida-Sofia Iivonen - Pakan Raikulipoika                                                            Luokka 4 Seniorimestaruus 1. Alina Kivi- Valge Wurst 2. Kata Mankinen - Valge Wurst 3. Suvi Mykrä - Sycylia

Satura Horse Showssa

Venla Kyläkorpi edusti saturaa hienosti HiHSissä

Venla sijoittui Amateur Tourissa 90cm keskiviikkona 5 sija ja torstaina sija 7

HIENOA VENLA

15.9.2018 Aluemestaruus pronssi Venla Kyläkorvelle

Lounais-Suomen henkilökohtaisista aluemestaruuksista kilpailtiin esteratsastuksessa 15.9. Littoisissa. Venla Kyläkorpi toi Ligraten kanssa kotiin lapsiratsastajien aluemestaruuspronssia virhepisteettömällä perusradalla ja toisen vaiheen neljällä virhepisteellä. Samaisessa luokassa Zdzislawin kanssa jäätiin neljännelle tilalle harmillisella neljällä virhepisteellä perusradalta.

9.9.2018 Lounais-Suomen ratsastuskoulujen aluemestaruudet

Lounais-Suomen ratsastuskoulujen aluemestaruudet järjestettiin tänä vuonna Turussa koulu- ja esteratsastuksessa. Kouluratsastuksessa Ratsastuskoulu Kyläkorpea ja samalla Saturaa edustaneet ratsukkomme olimme varsin menestyksekkäitä ja esteratsastuksessakin suurin virhepistemäärä oli neljä.

Kouluratsastuksessa junioirien Helppo B luokassa tuotiin kotiin kulta- ja hopeamitali Saana Kangasniemen voittaessa Eagle Printsillä ja Juho Forsmanin sijoittuessa hienosti toiseksi Valge Vürstillä. Seniorien Helppo B luokassa saatiin samaten kulta- ja hopeamitalit kun Ella Haltsonen ja Lizje taituroivat luokan voittoon ja Johanna Taberman ja Aika-Ässä seurasivat perästä toiselle sijalle. Neljänteen sijoitukseen ja vain aavistuksen päähän pronssimitalista ylsi myös Katariina Mäkinen Aika-Ässällä. Jaetulle viidennelle sijalle jäi ja ensimmäisisksi ei-sijoittuneiksi jäi Anni Leppiniemi ja Veketarin Tähti perässään seitsemännellä sijalla Minna Mäkinen ja Veketarin Tähti. Avoimessa Helppo C luokassa Chiaroscuro nappasi sijoituksen molempien ratsastajiensa kanssa ollen Aurora Rinteen kanssa toinen ja Marika Grönmanin kanssa kolmas.

Esteratsastuksessa avoimessa 80cm luokassa Venla Kyläkorpi ja Jacopo tulivat maaliin voittoajassa. Juniorien 75cm luokassa Josefiina Heininen ja Eagle Prints olivat 4 virhepisteellä sijalla 6, toiset ei-sijoittuneet. Seniorien 80cm luokassa Sonja Pukkila ja Karlito olivat samaten 4 virhepisteellä viidensiä, toisia ei-sijoittuneita. Jaana Lepistö ja Aika-Valpuri tekivät samaten hienon radan 4 virhepisteellä.

1.9.2018 estekilpailutuloksia Huittisista

Huittisissa järjestetyissä 1- ja 2-tason kilpailuissa nähtiin jälleen hyviä ratoja Saturalaisilta. Venla Kyläkorpi ja Pohjajoen Rubin selvittävät 85cm radan yhdellä pudotuksella. 95cm ja 105cm luokissa Venla ratsasti Ligratella molemmissa harmillisella neljällä virhepisteellä ja Zdzislawilla 95cm yhdellä pudotuksella ja 105cm luokasta hienosti puhtaalla radalla yltäen kolmannelle sijalle. Sonja Pukkila ja Karlito suorittivat 65cm ja 75cm luokat virhepisteettä ollen 65cm clear-round luokassa jaetulla ensimmäisellä sijalla.

Kuvat Emma Vähä-Pesola/Hallatuuli

17.8.2018 estekilpailuista tuloksia

Luoteis-Satakunnan Ratsastajien 1-tason estekilpailuista 17.8. yksi sijoitus SATURAan. Taru Martikainen ja Harppalan Hemuli sijoittuvat 70cm luokassa viidensiksi

Kuva Emma Vähä-Pesola/Hallatuuli

11.8.2018 estekisoissa hyviä tuloksia

Luvialla 11.8. järjestetyissä 2-tason estekilpailuissa Venla Kyläkorpi ja Zdzislaw voittivat 90cm luokan ja olivat 100cm luokassa kolmansia. 100cm luokassa Venla ja Ligrate ylsivät myös ensimmäiseksi ei-sijoittuneeksi. Taru Martikainen ja Harppalan Hemuli olivat jaetulla ensimmäisellä sijalla 60cm clear-round luokassa ja

21.7.2018 Salon Kesäkilpa

Venla Kyläkorpi ja Zdzislaw ottivat osaa Salon Kesäkilpaan 21.7. 90cm luokassa kaksikko ylsi sijalle neljä ja 100cm luokassakin virhepisteetön suoritus perusradalta.

16.6.2018 sijoituksia este- ja koulukilpailuissa

Luoteis-Satakunnan Ratsastajien 1-tason estekilpailuissa 16.6. saatiin kaksi sijoitusta Satakunnan Urheiluratsastajille. Venla Kyläkorpi ja Ligrate sijoittuivat toisiki niin 90/100cm kuin 100/110/120cm luokissa

Samana päivänä Kullaan Ratsastajat järjesti 1-tason koulukilpailut Ulvilassa. Helppo C luokassa Jaana Martikainen ja Harppalan Hemuli sijoittuivat hienosti kolmanneksi Taru Martikaisen ollessa samalla hevosella neljäs ja ensimmäinen ei-sijoittunut hyvillä prosenteilla hänkin.

26.5.2018 hienoja ratoja estekilpailuissa

SatuRalaisilta nähtiin jälleen hienoja suorituksia Porin Ratsastajien 1- ja 2-tason estekilpailuissa 26.5. Venla Kyläkorpi ja Ligrate ylsivät 70cm luokan sijalle 5, Pohjajoen Rubinin jäädessä ensimmäiseksi ei-palkituksi.

12.5.2018 sijoituksia koulukilpailuista

Luoteis-Satakunnan ratsastajien 1- ja 2-tason koulukilpailujen palkintojen jaossa nähtiin saturalaisia. Helppo C luokka oli jaettu junioreihin ja senioreihin. Junioreissa voiton vei Saana Kangasniemi ja Eagle Prints, kolmannelle sijalle ylsi Aurora Rinne ja Chiaroscuro. Senioreissa voittoon ratsasti Ella Kortesmäki Lizjellä. Helppo B KN Special luokassa sen sijaan kolmos sijalle ylsi Laura Liljeroos ja Eagle Prints, Johanna Teelmäki ja Wiking olivat viidensiä.

10.5.2018 menestystä estekilpailuissa

Porin Ratsastajien 1-tason kilpailuissa saturalaisia pääsi palkintojenjakoon. 50cm luokassa kaikki puhtaan radan suorittaneet palkittiin ja siihen ylsivät Ursula Sjöblom ja Quicksilver of Langen, Taru Martikainen ja Harppalan Hemuli sekä Erika Mannersuo ja Ådi Hornline. 90cm luokassa Venla Kyläkorpi ja Zdzislaw sijoittuivat toisiksi.

21.4.2018 1- ja 2-tason estekilpailut

Luoteis-Satakunnan ratsastajien 1- ja 2- tason estekilpailuissa nähtiin hyviä ratoja saturalaisilta. Venla Kyläkorpi ja Zdzislaw sijoittuivat 90cm ja 100cm luokissa molemmissa kolmansiksi.

Kuvat © Emma Vähä-Pesola/Hallatuuli

10.2.2018 sijoituksia 1-tason estekilpailuista

Luoteis-Satakunnan ratsastajat järjesti lauantaina 1-tason estekilpailut ja saturalaisia nähtiin palkintojen jaossa. Puomiluokassa Vanessa Kyläkorpi ja Jacopo suorittivat puhtaan radan ja pääsivät palkintojenjakoon. 80/90cm luokassa Venla Kyläkorpi ja Zdzislaw ylsivät voittoon ja Juho Forsman Uumalla kolmannelle sijalle. 90/100cm luokassa Venla Kyläkorpi ja Zdzislaw nappasivat vielä toisen sijan. Muutkin seuralaiset ratsastivat hyviä ratoja.